Lysekilsvänsterns nya styrelse m.m

Välkomna till vår nya hemsida.

Klicka på sidan FÖRETRÄDARE så kan du se vilka som valdes in i lysekilsvänsterns styrelse på vårt årsmöte.

Vi ser mycket ljust på framtiden! Vänsterpartiet växer så det knakar. Vi har flera nya intresanta personer som anslutit sig till Vänsterpartiet Lysekil och vi kommer snart att presentera en riktigt bra och kompetent lista till höstens val.

Vi oroar oss över den senaste tidens politisk turbulens i Lysekil och vill verka för stabilitet och långsiktighet i samverkan med andra ansvarstagande politiskapartier. Däremot kommer vi aldrig att kompromissa våra grundläggande värderingar rörande solidaritet, jämlikhet och rättvisa. Vi kommer jobba aktivt i fullmäktige och nämnder och bli en politisk kraft att räkna med!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *